Post by kmakemaclasi on Feb 17, 2022 0:09:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 8 Ball Pool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 8 Ball Pool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά σημεία ▞▞▞
▞▞▞ 8 Ball Pool 2022 version ▞▞▞
Πάντα υστερεί μετά το παιχνίδι, μετά κλείνω την εφαρμογή και μετά δεν ανοίγει.....
Κακό παιχνίδι. Μετά από ένα διάλειμμα υπάρχουν μερικές φορές όπου οι μπάλες αλλάζουν εντελώς θέση μετά την εκτέλεση των βολών. Αυτό συμβαίνει επίσης στα μέσα του παιχνιδιού, και αν καλέσετε ένα pocket, μπορεί να γίνει αδύνατο να βυθίσετε την μπάλα αφού αλλάξουν θέση. Πολλά από αυτό το παιχνίδι βασίζεται επίσης στην τύχη. Πολλές φορές παίρνεις ένα διάλειμμα και δεν το βυθίζεις και σε απομακρύνουν. Ή βυθίζονται στο διάλειμμα και ούτε εσύ παίρνεις σειρά. Ο Rhis συνέβη 9 παιχνίδια στη σειρά συν τις θέσεις που αλλάζουν οι μπάλες. Οχι αστειο.
Καταπληκτικό παιχνίδι
Καλό πεξνίδι πόλοι χάκερ μπλέπες με 90 παιχνίδια 30 lvl k kati δισεκατομμύρια συνολικές νίκες ti gamopexnido Kai defteron patisa Mia fora ena game gia 200 k Kai leavara alla me ebale k ta exasa ola
Διορθώστε το πρόβλημα!!! Δεν ξέρω αν υπάρχουν χάκερ, αλλά κάθε φορά που πρόκειται να κερδίσω αποσυνδέομαι ή παγώνει και μου τελειώνει ο χρόνος. Ή ακριβώς όταν χτυπάω την τελευταία μου μπάλα μέσα και είναι έτοιμος να κερδίσω, παρουσιάζει δυσλειτουργίες και χάνω τη σειρά μου! Συμβαίνει ξανά και ξανά, παρακαλώ διορθώστε το. Πάνω από όλα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το απολαμβάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Αλλά κάτι δεν πάει καλά. Και δεν είναι το wifi μου! Έχω ισχυρό wifi. Τι θα μπορούσε να προκαλεί αυτό; Επίσης κάποιος άλλος φαίνεται να το περνάει αυτό;
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά σε κάνει να πληρώσεις πολλά. Και υπάρχουν πολλά προβλήματα με το παιχνίδι και τα μίνι παιχνίδια. Θα είχα 500.000 νομίσματα, αν αυτό το παιχνίδι δεν ήταν τόσο άστοχο
Μετά τη νίκη του παιχνιδιού Λέει ότι τελείωσε ο χρόνος και έχασα το παιχνίδι
φοβερό
Παιχνίδι Poly kako
Ο Ti συνεχίζει να λέει ότι το ίντερνετ μου έχει αποσυνδεθεί και δεν ανοίγει, αν και το ίντερνετ μου είναι εντάξει
Πρέπει να έχεις ίντερνετ δυστυχώς επειδει είναι online
Ο μόνος λόγος που δίνω 3 αστέρια... Χωρίς διαφήμιση! Δεν παίρνω ποτέ τα χαρτονομίσματα του δολαρίου, το παιχνίδι λέει ότι έχω κερδίσει. Η πρόκληση ενός φίλου δεν λειτουργεί ποτέ. (Μια πρόταση, επιτρέψτε στους ανθρώπους να παρακολουθούν παιχνίδια, ειδικά όταν περιμένουν να προκαλέσουν)
Καλό είναι ΑΛΛΑ κάποιοι που είναι καλό στο παιχνίδι (μεγάλο λβλ) έχουν λεφτά και παίζουν Μονακό (τα ποντάρεις όλα) και εγώ που θα κάνω ένα ακκ θα θέλω να μπω ένα Μονακό επειδή το ξεκλειδώνεις πολλή νωρίς btw η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν το ξεκλειδώνεις τοσο νωρίς είναι μόνο καλό για smerfs, μετά θα μπω ένα Μονακό με έναν 500 λεβέλ και θα ποντάρω όλα τα λεφτά μου (●__●) ή μήπως θα χάσω όλα τα λεφτά μου. Απλά ή να σε βάζει όταν παίζεις Μονακό με αντάξιους σου ή να ξεκλειδώνεις το Μονακό μεγάλο λβλ.
Καλό απλά καλό
ειναι ορεο το 8 ball pool😁😁😁😎😎😎💝💝💝
Ωραίο παιχνίδι αλλά θέλω να αλλάξω το όνομά μου και δεν μπορώ 😓😡😡😡 παρακαλώ φτιάξτε το ..θέλουμε να αλλάξουμε τα ονόματά μας στα παιχνίδια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το επανεγκατέστησα πολλές φορές σε πολλά διαφορετικά τηλέφωνα και το έπαιξα με πολλούς φίλους, αλλά δεν έχασα ποτέ παιχνίδι στον τρέχοντα λογαριασμό μου και τώρα τα στατιστικά μου λένε ότι έχασα 1 από τα 11 παιχνίδια μου, κάτι που είναι απογοητευτικό
Γεμάτη με bots
γιατί δεν κερδίζει Ω καλύτερος και που είδατε στέκες να πρέπει να της γεμίζεις με μπαταρία.🔋
Το παιχνίδι είναι καλά σχεδιασμένο. Ωστόσο, τα υπερβολικά αναδυόμενα παράθυρα για αγορά και διαφήμιση δύσκολα παρέχουν την ευκαιρία να παίξετε το παιχνίδι. Προηγουμένως ήταν υποφερτό. Γίνεται όλο και χειρότερο.
Φτιάξτο
Έχω παίξει το παιχνίδι τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά χρειάστηκε να κάνω ένα διάλειμμα από αυτό αφού έχασα έξι διαδοχικά παιχνίδια, κλείνοντας άσπρη μπάλα, δείχνοντας ότι ελέγχεται από υπολογιστή... Πραγματικά με εκνευρίζει και δεν μπορώ να προτείνω το παιχνίδι σε νέος χρήστης. Το παιχνίδι αποδεικνύεται πιο ενοχλητικό. Ελέγχεται ανοιχτά σύμφωνα με το οποίο η άσπρη σου μπάλα είναι πάντα σε γλάστρα υπέρ του αντιπάλου σου. Έχω αρχίσει να μισώ το παιχνίδι και παίζω μόνο για χάρη, αλλά δεν μπορώ να προτείνω κανέναν. Το τηλέφωνό μου είναι επίσης πιο αργό
Αυτό είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά φταίει. Είχα ένα guest id πριν. μια φορά έπαιζα στο guest id μου και κατά λάθος έκλεισα το wifi και το άνοιξα και είδα ότι το id μου ξεκίνησε από το μεγέθυνση, δεν είχα κέρματα και στοιχεία Το επίπεδό μου ήταν πολύ υψηλό, νομίζω ότι αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί. Συνολικά, η εμπειρία μου στο αναγνωριστικό μου είναι καλή
Το πεξνίδι είναι όρεο αλά η διαξιρίστης του πεχνιδίου είναι απαρίθμηση.Έμενα μου μηδέν τα ξέρουν με το κτλ θελw....γιατί έτιξα να σιμπεσο με εναν φιλο μου και τον αφινα να νικησι...
Xalia
Τα χρήματα είναι τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. Χωρίς πληρωμή, είσαι πάντα λάτρης! Επίσης το παιχνίδι δεν δείχνει τη φωτογραφία του προφίλ μου στο Google!!
Οπότε το έπαιζα μόνο λίγες μέρες τώρα και ήταν διασκεδαστικό ή ήταν μέχρι φυσικά να πουν ότι το σύνθημά σας έχει εξαντληθεί και πρέπει να το επαναφορτίσετε. Εάν δεν έχετε αρκετά κέρματα, θέλουν να πληρώσετε πραγματικά χρήματα για αυτό και είστε ακριβώς στη μέση ενός φρικτού παιχνιδιού, οπότε δεν έχετε άλλη επιλογή από το να φύγετε. Δεν το έχουν καν ρυθμίσει όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση, οπότε τελείωσα με αυτό το κουτσό παιχνίδι. Απεγκαταστάθηκε.
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι για απόλαυση.Αλλά κάποια στιγμή καθυστερεί. Τώρα έχει τόση καθυστέρηση, πείτε μας αν αγοράσετε κάτι, τότε θα αφαιρέσει την προσθήκη οριστικά αυτό είναι τόσο ενοχλητικό
Ωραίο!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι.!!! 27/06/2020 Αρχικά, είχα βαθμολογήσει αυτό το παιχνίδι με 5 αστέρια, τώρα μόνο 3 .... ωστόσο, σήμερα στις 13/08/2020, έπαιξα ένα παιχνίδι 8 εκατομμυρίων και ΔΕΝ έλαβα τα χρήματά μου ...idk αν αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά διορθώνω να στείλω e-mail στον προγραμματιστή και να δω αν θα το διορθώσει. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χάσιμο χρόνου εκεί... είναι τόσο μεγάλα, μιλώντας για το MiniClip, είναι εκεί ή δεν υπάρχει τρόπος.!! Το παιχνίδι είναι στημένο...σε κάποιο βαθμό... ωστόσο εξακολουθεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι μπιλιάρδου μακράν στο Google Play.!! Πολύ εθιστικό.!!
το παιχνίδι bezt
Warplane Inc. ww2 Guerre Avion Action kahg
Το παιχνίδι εξαπατά πάρα πολύ. Τις περισσότερες φορές παίζετε bots και άλλες φορές η μπάλα σας κάνει πράγματα που απλά δεν θα έπρεπε να κάνει. Πήραν αυτό το wheel of Fortune πράγμα που σου δίνει πάντα 100 $ όπως το 99,9% του χρόνου. Πάρα πολλές διαφημίσεις. Απλώς είναι πάρα πολύ. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας. Βγείτε έξω και παίξτε πραγματική πισίνα. όπως είπαν άλλοι με ένα απαλό σουτ η μπάλα περνάει πάνω από το τραπέζι και γρατσουνίζεται. Ορκίζομαι ότι θα κάνω ευθεία σουτ και η μπάλα μου θα φύγει σαν ένας μαγνήτης να προσπαθεί να με κάνει να ξύσω. Ολοκληρώθηκε!
Το αγαπημένο μου παιχνίδι για κινητά μέχρι στιγμής, αλλά καθώς άρχισα να παίζω αγώνες για 50 εκατομμύρια, παρατήρησα πολύ πιο προφανείς χάκερ, έχασα 125 εκατομμύρια στη σειρά από χάκερ και η οθόνη κατέγραψε 3 αγώνες για απόδειξη. Σας παρακαλώ, μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα miniclips γιατί αυτό με εμποδίζει να θέλω να παίξω το παιχνίδι και περιορίζει το ποσό εάν μπορείτε να πάρετε χρήματα... Σας ευχαριστώ
Χαμηλή βαθμολογία λόγω προβλημάτων με τυχαία επιλογή επιπέδου, π.χ. κάνοντας κλικ σε ένα ακριβό επίπεδο με υψηλή χρέωση εισόδου κατά λάθος, επιλέγοντας ακύρωση αναζήτησης αγώνα, αλλά στη συνέχεια αφαιρούνται νομίσματα χωρίς να παίζουν ή σύρονται σε έναν αγώνα παρόλο που θέλουν να ακυρώσουν. Ξόδεψε χρήματα σε νομίσματα και τα έχασε εξαιτίας αυτού και παίζοντας ενάντια σε παίκτες που είναι πρακτικά ασυναγώνιστοι. Αυτό το παιχνίδι είναι μια εξοργιστική εμπειρία. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Απεγκαταστάθηκε επειδή δεν μου έχουν μείνει κέρματα. Παιχνίδι Bs.
Είναι πάντα έτσι, όταν είμαι σε ένα τουρνουά, οι αντίπαλοί μου είναι δυνατοί. πάντα κερδίζουν. Έχω συμμετάσχει στο τουρνουά μερικές φορές. οι αντίπαλοί μου είναι ακόμα δυνατοί. Είμαι αηδιασμένος, ακόμα και σε άλλα παιχνίδια οι αντίπαλοί μου είναι ακόμα δυνατοί. Ακόμα δεν μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.
Λιγα λεφτα στο καθημερινο spin και λιγα ανα μια ωρα στο collect now.Με 50 και 100 δεν μπορεις να μαζεψεις λεφτα να παιξεις πιο πολλα.Καντε κατι θα σταματησω.Ευχαριστω.
είσαστε απατεώνες και κλέφτες ντροπή σας μόνο σε μπλε σταματάει το σπιν ποιος ο λόγος να υπάρχει ψεύτες και κλέφτες
Είναι καλό παιχνίδι, αλλά συμφωνώ με πολλούς παίκτες καθώς αναφέρονται στην επιβεβαίωση ενός παιχνιδιού, επιπλέον οι αγορές εντός εφαρμογής έχουν γίνει σχεδόν υποχρέωση, ο χρόνος παιχνιδιού μου έχει μειωθεί σε 2 παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Οι διαφημίσεις επηρεάζουν την εμπειρία.
Θέλει διορθωση η εφαρμογή.δν γίνεται σε 7 συνεχόμενα παιχνίδια να μη σπάω καμιά φορά.
Καλό αλλά δεν έπρεπε να χαλάς μάρκες για το offline.είναι οκ